EviDent Mondzorg

Wijchen

Tandarts Wijchen

Gesitueerd in het centrum van Wijchen, is deze locatie goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Alle aspecten van de reguliere tandheelkunde en mondzorgkunde worden op deze locatie aangeboden. Voor specialistische zorg (chirurgie, implantologie) wordt een interne verwijzing gemaakt naar locatie Nijmegen.

De praktijk in Wijchen is naast de reguliere openingstijden ook op donderdagavond en zaterdag geopend voor behandelingen.

Nieuws

Contactgegevens:

EviDent Mondzorg Wijchen
Kasteellaan 28B
6602 DE Wijchen

Behandeltijden:

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag 08.30 -17.00 uur
(lunchpauze 12.30-13.30 uur)

Waarom EviDent mondzorg?

Een bezoek aan de tandarts kan soms met tegenzin tegemoet gezien worden. Daarom behandelen wij in een rustige omgeving, passen wij de meest moderne behandelmethodes toe, en hebben we voor de behandeling van angstpatiënten specialisten in de praktijk. Ook kunnen we binnenshuis (locatie Nijmegen) chirurgische ingrepen en het plaatsen van implantaten aanbieden.
Dit ervaren veel van onze bezoekers als laagdrempeliger dan een verwijzing naar een kaakchirurg.

Indien er meerdere oplossingen voor een tandheelkundig probleem zijn zullen wij u over de verschillende behandelmethodes informeren. U kunt dan samen met de behandelaar voor u de meest optimale oplossing kiezen.

Behandelingen

Een gezond gebit heeft goede verzorging nodig. Daarom ontvangt u een passende controle termijn, individuele adviezen en een op maat gemaakt behandelplan.

Maak lachen leuk! We bespreken welke oplossingen er zijn om uw gebit op een goede en verantwoorde manier met veneers (facings) of bleken te verfraaien.

EviDent Mondzorg biedt rust, ruimte en expertise van de behandelaren om uw angsten te overwinnen en het vertrouwen terug te krijgen.

Implantologie

Kronen &
bruggen

Heeft u tanden of kiezen met grote vullingen? Kronen en bruggen zijn dan een essentieel onderdeel bij langdurig behoud van eigen tanden en kiezen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Esthetische tandheelkunde

Prothesen &
Frames

EviDent Mondzorg Nijmegen is gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten, (gedeeltelijke) protheses en frames. Onze tandartsen geven u uw prachtige lach weer terug.

EviDent is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten voor zowel  protheses, als voor individuele vervanging van een tand of kies.

EviDent biedt u verschillende mogelijkheden om fors gevulde of ontbrekende tanden en kiezen duurzaam te vervangen door op maat gemaakte kronen en bruggen.

Er is een breed scala aan mogelijkheden om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen door een uitneembare voorziening. EviDent informeert u graag.

Tandartsen en mondhygiënisten Wijchen

In onze moderne en geheel vernieuwde vestiging Wijchen aan de Kasteellaan staat een goed opgeleid team van tandartsen en mondhygiënisten voor u klaar. U bent van harte welkom voor de reguliere tandheelkundige behandelingen, prothese en facings bij de tandarts. Voor preventie, adviezen, reiniging, polijsten van uw gebit en het behandelen van tandvleesproblemen kunt u terecht bij de mondhygiëniste

Ons team in Wijchen

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste in Wijchen?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.