Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Nieuws

Hoe de mondgezondheid onze algehele gezondheid weerspiegelt

Op 20 maart was het Wereld Mondgezondheidsdag. Volgens tandarts Richard Kohsiek zouden we veel vaker stil moeten staan bij onze mond: "Mondgezondheid weerspiegelt algehele gezondheid."

Lees verder

Relatie tandverlies en diabetes aangetoond

De relatie tussen diabetes en een slechte mondgezondheid is al vaker het onderwerp geweest van studies. Nu heeft een onderzoek door de Endocrine Society in de VS het verband aangetoond tussen tandverlies en diabetes.

Lees verder

Mondbacterie nieuwe verdachte voor ontstaan Alzheimer

Een mondbacterie die tandvleesontsteking veroorzaakt, speelt mogelijk een rol bij het ontstaan van de ziekte van Alzheimer. Dat concluderen onderzoekers deze week in vakblad Science Advances. Volkskrant 23 januari 2019; 20:10. Stan van Pelt

Lees verder

Patiënttevredenheidsonderzoek

EviDent Mondzorg is continu bezig om de dienstverlening in de praktijken te verbeteren. Uw feedback en ervaringen als patiënt zijn hierbij essentieel. Graag vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar de patiënttevredenheid. Om uw mening in kaart te brengen hebbe

Lees verder

Vacatures

Op dit moment hebben wij twee vacatures.

Lees verder

Afscheid Patricia Cuppen

Beste Mensen, Op 1 oktober 1989 begon ik uit ideële overtuiging in Nijmegen en Sint Oedenrode een mondhygiënistenpraktijk. De parodontale zorg zou volgens mij veel beter moeten kunnen en dan vooral voor de patiënten die in die tijd “Ziekenfonds” verzekerd waren.

Lees verder