Huisregels

Afspraak wijzigen

Wij nemen de tijd voor u als patiënt. Deze tijd wordt vooraf gereserveerd. Daarom vragen wij onze patiënten afspraken tijdig te verplaatsen of af te zeggen. Mocht u verhinderd zijn dan kunt u de ingeplande afspraak tot 2 werkdagen ervoor kosteloos wijzigen of annuleren. Zo kunnen wij deze tijd bij een andere patiënt aanbieden. Neem per telefoon contact met ons op om uw afspraak te wijzigen.

Natuurlijk hebben wij er begrip voor dat u door ziekte of door andere omstandigheden een afspraak niet kunt nakomen.

Bij een eerste keer te-laat annuleren of bij een “no-show” ontvangt u van ons een mail met ons beleid hierover. Echter, bij een tweede keer te-laat annuleren van gereserveerde behandeltijd of het niet-nakomen van een afspraak, zijn wij genoodzaakt daar kosten voor in rekening te brengen. Het is voor ons onmogelijk om op korte termijn andere patiënten in te plannen op deze gereserveerde tijd.

Bent u met* of zonder bericht afwezig dan ontvangt u van ons:
(*niet minimaal binnen 2 werkdagen)

 • Eerste keer:
  U ontvangt van ons een bericht over ons beleid. Dit bericht is een herinnering dat er behandeltijd was gereserveerd, die geen andere invulling heeft kunnen krijgen.
 • Tweede keer:
  U ontvangt van ons een factuur:
  – Afspraak korter dan 30 minuten: € 10,00.
  – Afspraak langer dan 30 minuten: € 20,00.
  – Afspraak 45 minuten of langer : € 40,00.
 • Derde keer:
  U ontvangt van ons een factuur naar rato ingeplande behandeltijd.
  – Afspraak tandarts: U ontvangt een factuur van € 10,00 per 5 minuten ingeplande behandeltijd.
  – Afspraak mondhygiënist of preventie assistent: U ontvangt een factuur van € 5,00 per 5 minuten ingeplande behandeltijd.

Indien er 2 jaar geen melding van afmelding of niet nagekomen afspraken vermeld staat, wordt de eerste afmelding weer als eerste melding gezien.

Herinneringsmail

Indien u uw e-mailadres of 06-nummer achterlaat bij onze baliemedewerkster of uw behandelaar kunnen wij u een dag voor aanvang van u afspraak een herinneringsmail of een SMS sturen.
Let op! Dit is slechts een extra service, u bent zelf verantwoordelijk voor het noteren van uw afspraak in uw agenda. Afspraken die niet tenminste 2 werkdagen van tevoren afgezegd worden, worden in rekening gebracht.

Privacy

De zorg voor onze patiënten komt ook naar voren in het privacyreglement. Dat houdt onder meer in dat u inzage heeft in uw gegevens en dat wij derden alleen met uw toestemming uw gegevens mogen verstrekken. Wij hebben verwerkingsovereenkomsten met partijen waarmee wij beroepshalve een samenwerking zijn aangegaan. Denk hierbij aan de tandtechnische laboratoria en het factoringbedrijf. Ook bij de inrichting van uw patiëntendossier houden wij ons aan de richtlijnen die hiervoor door onze beroepsorganisatie zijn ontwikkeld.  Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u via een e-mail de volledige tekst opvragen.

Roken

Roken is niet toegestaan in het gebouw en op het terrein.

Huisdieren

Huisdieren zijn in het pand niet toegestaan, tenzij het een gecertificeerde hulp-hond betreft.

Gebruik mobiele telefoon

Wij verzoeken u vriendelijk om de mobiele telefoon tijdens de behandelingen op ‘stil’ te zetten of uit te schakelen.

Veelgestelde vragen

EviDent Mondzorg geeft de voorkeur aan het telefonisch verzetten van een afspraak, zodat we een passende vervangende afspraak kunnen aanbieden.
Annulering via e-mail is mogelijk; houd u hierbij aan ons annuleringsbeleid. Annulering uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand aan de afspraak.

In de actieve fase van de koortslip is de kans op besmetting het grootst en moet u de afspraak annuleren. U herkent dit aan blaasjesvorming en het openbarsten van de blaasjes. Besmetting vindt plaats door contact met het vocht uit de blaasjes. Zodra er korstvorming is ontstaan, is de besmettelijkheid weg en kunt u gerust komen.

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.