Over ons

Bij EviDent Mondzorg bent u welkom voor tandheelkundige, parodontale en mondhygiënische zorg in drie moderne en centraal gelegen praktijken. Wij voeren zowel de benodigde tandheelkundige als esthetische behandelingen uit. Alle behandelaars van EviDent Mondzorg vinden het belangrijk dat uw (mond)gezondheid en uw wensen centraal staan. Daarom zullen wij u ook naar uw wensen vragen.

Een bezoek aan de tandarts kan soms met tegenzin tegemoet gezien worden. Daarom behandelen wij in een rustige omgeving, passen wij de meest moderne behandelmethodes toe, en hebben we voor de behandeling van angstpatiënten specialisten in de praktijk. Ook kunnen we binnenshuis (locatie Nijmegen) chirurgische ingrepen en het plaatsen van implantaten aanbieden. Dit ervaren veel van onze bezoekers als laagdrempeliger dan een verwijzing naar een kaakchirurg.

Indien er meerdere oplossingen voor een tandheelkundig probleem zijn zullen wij u over de verschillende behandelmethodes informeren. U kunt dan samen met de behandelaar voor u de meest optimale oplossing kiezen.

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.