Iepenlaan 6
5461 CS Veghel

024 360 3335
Slider

Tandarts Veghel

De tandartsen van EviDent Mondzorg Veghel voeren zowel medische als esthetische tandheelkundige behandelingen uit. In de tandartspraktijk in Veghel staat een uitgebreid team van specialisten voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw gebit in perfecte conditie komt en blijft.

Contactgegevens

 • EviDent Mondzorg Veghel

  Iepenlaan 6
  5461 CS Veghel
  Tel: 024 360 3335
  E-mail: info@evidentmondzorg.nl

 • Openingstijden

  Maandag: 8:00 tot 16:30 uur

  Dinsdag: 8:30 tot 17:00 uur

  Woensdag: 12:00 tot 17:00 uur

  17:00 tot 20:00 uur

  Donderdag: 08.00 tot 16:30 uur

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer 024 360 3335. Voor urgente zaken voeren we spoedbehandelingen uit buiten de openingstijden.
Ga direct naar:

Afspraak maken bij de tandarts in Veghel

Voor het maken, verzetten of annuleren van een afspraak bij de tandarts in Veghel kunt u contact opnemen met het centrale telefoonnummer 024 360 3335 of op onderstaande knop klikken.
024 360 3335 Afspraak maken

Nieuwe patiënten

Als u op zoek bent naar een tandarts in de regio Veghel heten we u van harte welkom bij EviDent Mondzorg Veghel. Hieronder kunt u een inschrijfformulier digitaal invullen en versturen. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde tandarts, dan kunt u dit in het formulier aangeven. Maak hieronder alvast kennis met het tandheelkundig team van onze tandartspraktijk in Veghel.

Nieuwe patiënten

Het tandheelkundig team in Veghel

Ons team in de tandartspraktijk in Veghel bestaat uit professionele tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en ondersteunende medewerkers. Gezamenlijk voorzien ze u van de beste mondzorg in de regio.

De tandartsen in Veghel

 • tandarts Evert Wijlemans
  Evert Wijlemans
  Algemene tandheelkunde.
  Chirurgie.
  Werkzaam in Nijmegen, Wijchen en Veghel.

Onze mondhygiënisten in Veghel

 • mondhygiëniste Marjolein Bosch
  Marjolein Bosch

  Parodontale behandelingen.
  Parodontale laserbehandelingen.
  Werkzaam in Wijchen en Veghel.
 • Mondhygiënist Suzanne Hutting
  Suzanne Hutting

  Mondhygiëniste.
  Werkzaam in Wijchen en Veghel.
 • Sigrid Derks- Lemmens
  Sigrid Derks-Lemmens
  Parodontale behandelingen.
  Parodontale laserbehandelingen.
  Werkzaam in Veghel.

Baliemedewerksters in Veghel

Baliemedewerkster Evident Nijmegen Anneloes Pos
Anneloes Pos
Baliemedewerkster.

Onze tandartspraktijk in Veghel

Bij EviDent Mondzorg Veghel kunt u terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Om het optimale resultaat bij u te bereiken werken we met de nieuwste behandelmethodes, bijvoorbeeld met een laser. Met onze ervaren tandartsen en specialisten bent u bij EviDent Mondzorg Veghel verzekerd van optimale mondzorg.

Mondzorgcentrum EviDent Veghel
De tandartspraktijk is gelegen achter het Woonbelang, in een laagbouw waarin ook de verloskundigen en de fysiotherapeuten zijn gevestigd (vanaf het Woonbelang dient u hiervoor de gele wegwijzers te volgen).

Specialisaties van EviDent Mondzorg Veghel

In onze praktijk in Veghel bieden we de volgende behandelingen aan:

 • Halfjaarlijkse controle
 • Gaatjes behandelen
 • Kroon- en brugwerk
 • Prothese
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Esthetische tandheelkunde
 • Parodontale behandeling
 • Parodontale behandeling met laser

Tandheelkundige behandelingen

Bij EviDent Mondzorg Veghel kunt u bij onze specialisten terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze behandelingen.

Kroon- en brugwerk

Als uw tand afgebroken is of er een kies verloren is gegaan, kunnen onze tandartsen met een kroon of brug de situatie herstellen. Zo zorgen onze specialisten in Veghel dat uw gebit terug in de goede staat komt, zodat u weer durft te lachen.

Cariës behandelen

De meeste bekende behandeling bij de tandarts is het vullen van gaatjes. Bacteriën tasten het tandglazuur aan en kunnen deze gaatjes veroorzaken. Na het behandelen van de cariës zal uw gebit weer in optimale staat verkeren.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde of cosmetische tandheelkunde betreft alle ingrepen waarmee het uiterlijk van tanden en kiezen verbeterd wordt. Veel uitgevoerde behandelingen zijn onder andere het bleken van tanden en het plaatsen van kronen.

Prothese

Als u een deel van uw tanden mist of uw gebit in een zeer slechte staat verkeert, kunt u kiezen om een kunstgebit aan te laten meten. Het is ook mogelijk een deel van uw gebit te vervangen door een prothese. Bij een klikgebit bevestigt uw tandarts de prothese aan de implantaten; in dit geval is het kunstgebit niet uitneembaar.

Halfjaarlijkse controle

De halfjaarlijkse controle is van belang om uw gebit gezond te houden. De tandarts controleert op gaatjes en lost potentiële gebitsproblemen preventief op. Als er beschadigingen aan het licht komen kan uw behandelaar daar meteen op inspelen door een behandelplan op te stellen.

Parodontale behandelingen

Parodontologie betreft het behandelen van tandvleesproblemen. Bacteriën kunnen naast tandglazuur ook ontstekingen veroorzaken in het tandvlees. Om tandvleesproblemen te behandelen maken we bij EviDent Mondzorg gebruik van een laser. Deze innovatieve technologie heeft als voordeel dat het gebied heel doeltreffend kan worden behandeld. Zo hoeft u geen pijnlijke operatie te ondergaan en raken uw tanden en kiezen niet beschadigd bij een behandeling.

Wortelkanaalbehandeling

In enkele gevallen hebben de bacteriën zich diep onder het oppervlak genesteld. Onder het zichtbare gedeelte van tanden en kiezen bevindt zich de wortel, die via zenuwen en bloedvaten verbonden is met de rest van de mond. Bij een wortelkanaalbehandeling zit het ontstoken weefsel in de wortel en behandelt de specialist het gedeelte onder de tand of kies. Aangezien dit deel van mond zeer gevoelig is, wordt de behandeling veelal onder verdoving uitgevoerd.

Bereikbaarheid van de tandartspraktijk in Veghel

Met de auto

Vanaf Veghel busstation / centrum
Rij in oostelijke richting over de Rembrandtlaan. Neem na 500 meter de eerste afslag linksaf; u bevindt zich dan op de Frans Halsstraat. Sla na ongeveer 1,1 kilometer bij de tweede rotonde linksaf en rijdt de Iepenlaan in. U vindt EviDent Mondzorg Veghel na 150 meter aan uw rechterzijde. U kunt gratis parkeren bij de praktijk.

Bus

Bus 157/158 richting Den Bosh via Heeswijk
Bij halte Stationsstraat loopt u 200 meter in zuidelijke richting. Sla vervolgens linksaf de Zeven Eikenlaan in. Na ongeveer 250 meter loopt u bij de 2e afslag links de Iepenlaan in. U vindt EviDent Mondzorg in Veghel aan de linkerzijde.

 

Afspraak maken bij EviDent Mondzorg Veghel

Voor meer informatie of het maken, verzetten of annuleren van een afspraak kunt u contact opnemen met onze praktijk in Veghel via het telefoonnummer 024 360 3335. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. De medewerkers van EviDent Mondzorg Veghel helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Alle correspondentie via de mail wordt versleuteld verzonden en voldoet daarmee aan de NEN 7510.

Onderwerp

Uw bericht