Mondhygiënist Wijchen

Als u op zoek bent naar een mondhygiënist in Wijchen, dan bent u bij EviDent Mondzorg aan het juiste adres. Onze ervaren mondhygiënisten en (paro-)preventiemedewerkers staan klaar om uw gebit schoon te maken én houden, om problemen aan uw gebit te voorkomen.

U kunt ons vinden aan de Kasteellaan 28B in Wijchen. Wij hebben onze deuren iedere doordeweekse dag geopend. Wij begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om doordeweeks een bezoek te brengen aan onze mondhygiënist in Wijchen. Daarom zijn wij buiten de reguliere openingstijden ook op donderdagavond en op zaterdag geopend. Schrijf u in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor EviDent Mondzorg?

Bent u door uw tandarts doorverwezen naar de mondhygiënist? Of bent u op zoek naar een mondhygiënist bij wie u op korte termijn terecht kunt voor een preventieve controle en/of gebitsreiniging? U bent van harte welkom bij EviDent Mondzorg. Door onze korte wachttijden, kunt u al snel bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen en mondhygiënisten die zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke mondzorg. Zij werken nauw samen om uw mond gezond te houden.

Een bezoek aan de mondhygiënist of (paro-)preventiemedewerker is preventief van aard. Tijdens uw bezoek aan onze mondhygiënist in Wijchen, wordt uw gebit en tandvlees gecontroleerd en grondig gereinigd, om problemen hieraan te voorkomen. Zijn er onverhoopt toch problemen ontstaan? Dan kan de mondhygiënist snel schakelen met de tandarts om de problemen direct op een effectieve manier op te lossen.

Naast een controle en reiniging, kunt u bij onze mondhygiënist terecht voor adviezen. Onze mondhygiënist denkt graag met u mee en voorziet u van tips die u zelf eenvoudig kunt toepassen om uw mondgezondheid op peil te houden. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust. Samen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van een mooi en schoon gebit. Heeft u last van (vergevorderde) tandvleesproblemen? Ook dan kunt u bij onze mondhygiënist terecht.

Maak een afspraak met onze mondhygiënist in Wijchen

Iedereen is welkom bij EviDent Mondzorg. Als u een afspraak wilt maken met onze mondhygiënist in Wijchen, dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier in te vullen. Nadat u het formulier heeft verzonden, zullen wij telefonisch contact met u zoeken om de inschrijving rond te maken en direct een afspraak in te plannen. Onze praktijk is gevestigd aan de Kasteellaan 28B in Wijchen. Klik hier voor de routebeschrijving.

mondhygienist-wijchen

Waarom is een goede mondhygiëne belangrijk?

Door uw mond goed te verzorgen, blijft uw mond gezond en verkleint u het risico op gaatjes en andere gebitsproblemen. Hierdoor is een ingrijpende behandeling door de tandarts vaak niet nodig. Dit kan u niet alleen veel stress besparen, maar op de lange termijn ook geld. De mondhygiënist staat klaar om u te helpen bij de verzorging van uw gebit. Een bezoek aan de mondhygiënist kan dus helpen om uw mond gezond te houden.

Als u de verzorging van uw gebit verwaarloost, dan kan de conditie van uw tanden en tandvlees verslechteren. Dit zorgt niet alleen voor problemen aan uw gebit, maar kan ook een negatieve impact op uw zelfvertrouwen hebben, waardoor u zich mogelijk minder comfortabel voelt in sociale situaties.

mondhygienist-in-wijchen

Tips van de mondhygiënist in Wijchen

Wilt u weten wat u zelf kunt doen om uw mond gezond te houden? Lees hieronder enkele tips van onze mondhygiënist in Wijchen. Mocht u meer tips willen ontvangen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Bel gerust naar 024 360 3335 of stuur een e-mail naar wijchen@evidentmondzorg.nl.

Van harte welkom bij EviDent Mondzorg

Wilt u een afspraak maken om langs te komen?

U kunt tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen door te bellen naar: 024 360 33 35.

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom. Klik op onderstaande knop en u wordt doorverwezen naar onze inschrijfpagina.