Welkom bij EviDent Mondzorg

Behandelingen door mondhygiënist

Bij EviDent Mondzorg kunt u terecht in drie moderne en centraal gelegen tandartsenpraktijken. In onze tandartspraktijken werken tandartsen, mondhygiënisten en paro-preventieassistentes nauw samen om uw gebit in optimale conditie te brengen én te houden.

Speerpunt van een gezonde mond.
Onze behandelaren informeren u en uw gezin over de juiste verzorging van uw mond met individuele adviezen. Ook kinderen hebben hier baat bij.

Bloedend tandvlees is een teken van ontsteking. Met de juiste samenwerking tussen u en uw behandelaar kunnen we deze ontsteking genezen.

Een tandvleesontsteking lijkt onschuldig, maar kan leiden tot tandverlies. Onze mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in de behandeling hiervan.

Een tandvleesontsteking lijkt onschuldig, maar kan leiden tot tandverlies. Onze mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in de behandeling hiervan.

Bij ernstige tandvleesontsteking is het gebruik van laser een aangename aanvulling op de intensieve behandeling. Onze gespecialiseerde mondhygiënisten helpen u verder!

Een hinderlijk probleem, waar veelal een oplossing voor is. Onze behandelaren informeren u hier graag over.

Jong geleerd, is oud gedaan! Ook bij uw kinderen kunnen we in een vroeg stadium beginnen met individueel aangepaste preventieve adviezen, om problemen te voorkomen.

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de mondhygiëniste?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.