Implantaten

Er zijn verschillende toepassingsgebieden voor implantaten.
Implantaat voor bijplaatsen van een enkele tand of kies: Het verlies van één of meerdere tanden kan uw leven meer beïnvloeden dan alleen het verlies van uw glimlach. Het kan u belemmeren in het goed kunnen kauwen, duidelijk kunnen spreken, kussen en proeven. Verzorgde tanden en een gezonde mond geven u meer zelfvertrouwen.

Implantaten voor vastzetten van een prothese (“klikgebit”)
Kaakbot veranderd met de jaren. Hierdoor kan uw prothese steeds losser zitten. Een volledige prothese (overkapping) op basis van meerdere implantaten biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor uw gebitsprobleem. Uw nieuwe gebit oogt en voelt een stuk natuurlijker. Ook voor gedeeltelijke protheses zoals een frame kunnen implantaten voor onzichtbare verankering zorgen.

Botregeneratie voor stabielere bestaande of nieuwe situatie:
Bot heeft de mogelijkheid te regenereren (aangroeien) onder begeleiding van de juiste behandeling. Dit kan toegepast worden in nieuwe situaties waar een implantaat gewenst is of bij bestaande situaties. Bij EviDent mondzorg maken we gebruik van synthetische regeneratie materialen om de gewenste uitkomst te realiseren. Synthetische materialen hebben een voorspelbare uitkomst en een veel minder groot risico op immuunreacties.
Botregeneratie en augmentatie komt in vele vormen en maten voor en is compleet afhankelijk van het kaakbot benodigde ruimte. De implantoloog zal tijdens het vooronderzoek eventuele benodigde behandelingen toelichten.

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.