EviDent Mondzorg

Veghel

Tandarts Veghel

Op locatie Veghel staat een team van tandartsen en mondhygiënisten voor u klaar voor zowel tandheelkundige als mondheelkundige zorg.

Voor behandeling van tandvleesproblemen, preventie, adviezen, reinigen en polijsten bent u van harte welkom bij de mondhygiënisten van EviDent mondzorg in Veghel. 

Onze tandartspraktijk in Veghel is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U kunt bellen voor een afspraak of schrijf u online in met het inschrijfformulier.

Nieuws

Contactgegevens:

EviDent Mondzorg Veghel
Leo van der Weijdenstraat 21
5461 EH Veghel

Behandeltijden:

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag 08.00 -16.45 uur
(lunchpauze 12.15-13.15 uur)

Waarom naar de tandarts bij EviDent mondzorg?

Een bezoek aan de tandarts kan soms met tegenzin tegemoet gezien worden. Daarom behandelen wij in een rustige omgeving, passen wij de meest moderne behandelmethodes toe, en hebben we voor de behandeling van angstpatiënten specialisten in onze praktijk.  Ook kunnen we binnenshuis (locatie Nijmegen) chirurgische ingrepen en het plaatsen van implantaten aanbieden. Dit ervaren veel van onze bezoekers als laagdrempeliger dan een verwijzing naar een kaakchirurg.

Indien er meerdere oplossingen voor een tandheelkundig probleem zijn zullen wij u over de verschillende behandelmethodes informeren. U kunt dan samen met de behandelaar voor u de meest optimale oplossing kiezen.

Behandelingen

Een gezond gebit heeft goede verzorging nodig. Daarom ontvangt u een passende controle termijn, individuele adviezen en een op maat gemaakt behandelplan.

Maak lachen leuk! We bespreken welke oplossingen er zijn om uw gebit op een goede en verantwoorde manier met veneers (facings) of bleken te verfraaien.

EviDent Mondzorg biedt rust, ruimte en expertise van de behandelaren om uw angsten te overwinnen en het vertrouwen terug te krijgen.

Implantologie

Kronen &
bruggen

Heeft u tanden of kiezen met grote vullingen? Kronen en bruggen zijn dan een essentieel onderdeel bij langdurig behoud van eigen tanden en kiezen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Esthetische tandheelkunde

Prothesen &
Frames

EviDent Mondzorg Nijmegen is gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten, (gedeeltelijke) protheses en frames. Onze tandartsen geven u uw prachtige lach weer terug.

EviDent is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten voor zowel  protheses, als voor individuele vervanging van een tand of kies.

EviDent biedt u verschillende mogelijkheden om fors gevulde of ontbrekende tanden en kiezen duurzaam te vervangen door op maat gemaakte kronen en bruggen.

Er is een breed scala aan mogelijkheden om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen door een uitneembare voorziening. EviDent informeert u graag.

Tandartsen en mondhygiënisten Veghel

Op locatie Veghel in het medisch huis staat een professioneel team van tandartsen en mondhygiënisten voor u klaar. U bent van harte welkom voor de reguliere tandheelkundige behandelingen, prothese en facings bij de tandarts. Voor preventie, adviezen, reiniging, polijsten van uw gebit en het behandelen van tandvleesproblemen kunt u terecht bij de mondhygiëniste.

Ons team in Veghel

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste in Veghel?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.