EviDent Mondzorg

Nijmegen

EviDent Mondzorg is gesitueerd in een schitterend en ruim pand, waardoor we rust en ruimte kunnen waarborgen. Op deze locatie bieden we naast de reguliere tandarts behandelingen ook chirurgische ingrepen en implantologie aan. 

Onze tandartspraktijk is naast de reguliere openingstijden ook op woensdagavond geopend voor behandelingen.

Nieuws

Contactgegevens:

EviDent Mondzorg
Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

Behandeltijden:

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
(lunchpauze 12.30-13.30 uur)

Waarom kiezen voor EviDent Mondzorg?

Een bezoek aan de tandarts kan soms met tegenzin tegemoet gezien worden. Daarom behandelen wij in een rustige omgeving, passen wij de meest moderne behandelmethodes toe, en hebben we voor de behandeling van angstpatiënten specialisten in de praktijk. Ook kunnen we binnenshuis chirurgische ingrepen en het plaatsen van implantaten aanbieden. Dit ervaren veel van onze bezoekers als laagdrempeliger dan een verwijzing naar een kaakchirurg.

Indien er meerdere oplossingen voor een tandheelkundig probleem zijn zullen wij u over de verschillende behandelmethodes informeren. U kunt dan samen met de behandelaar voor u de meest optimale oplossing kiezen.

Behandelingen

Een gezond gebit heeft goede verzorging nodig. Daarom ontvangt u een passende controle termijn, individuele adviezen en een op maat gemaakt behandelplan.

Maak lachen leuk! We bespreken welke oplossingen er zijn om uw gebit op een goede en verantwoorde manier met veneers (facings) of bleken te verfraaien.

EviDent Mondzorg biedt rust, ruimte en expertise van de behandelaren om uw angsten te overwinnen en het vertrouwen terug te krijgen.

Implantologie

Kronen &
bruggen

Heeft u tanden of kiezen met grote vullingen? Kronen en bruggen zijn dan een essentieel onderdeel bij langdurig behoud van eigen tanden en kiezen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Esthetische tandheelkunde

Prothesen &
Frames

EviDent Mondzorg Nijmegen is gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten, (gedeeltelijke) protheses en frames. Onze tandartsen geven u uw prachtige lach weer terug.

EviDent is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten voor zowel  protheses, als voor individuele vervanging van een tand of kies.

EviDent biedt u verschillende mogelijkheden om fors gevulde of ontbrekende tanden en kiezen duurzaam te vervangen door op maat gemaakte kronen en bruggen.

Er is een breed scala aan mogelijkheden om ontbrekende tanden en kiezen te vervangen door een uitneembare voorziening. EviDent informeert u graag.

Dé tandarts- en mondhygiënistenpraktijk voor het hele gezin

Onze praktijk is gevestigd aan de Groesbeekseweg 53 en bevindt zich in een ruim en mooi pand, voorzien van moderne en ruim opgezette behandelkamers. Onze goed opgeleide tandartsen zijn allemaal BIG geregistreerd en werken nauw samen met een hecht team van mondhygiëniste. Samen bieden wij de best mogelijke mondzorg aan onze patiënten. Naast reguliere behandelingen bieden wij ook chirurgische behandelingen, prothese, facings en implantologie aan.

Bent u nog geen patiënt bij ons? Schrijf u dan online in of bel ons tijdens onze openingstijden.

Ons team

Een afspraak maken of inschrijven als nieuwe patiënt bij EviDent Mondzorg?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.