Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Locatie en Route

EviDent Mondzorg Nijmegen

EviDent Mondzorg Nijmegen is gevestigd in een schitterend gerenoveerd Jugendstil pand uit 1890. Het pand is gelegen op de hoek van de Groesbeekseweg en de Athlone straat.

T. 024 360 3335
info@evidentmondzorg.nl

Bezoekadres Nijmegen
Groesbeekseweg 53
6524 CN NIJMEGEN

Bereikbaarheid van de tandartspraktijk

Onze praktijk in Nijmegen is zeer goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Zowel de Groesbeekseweg als de Athlonestraat (waar de ingang zich bevindt) bieden voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is bovendien zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bus

 • Bus 5 – Richting Beuningen
  Halte: Fransestraat
  Vanaf de halte Fransestraat loopt u in zuidoostelijke richting langs de Groesbeekseweg. De ingang van de praktijk bevindt zich in de eerste zijstraat links, aan de Athlonestraat.
 • Bus 5 – Richting De Horst
  Halte: Fransestraat

Auto

Vanuit Nijmegen Centraal Station / centrum
Vertrek in zuidelijke richting naar de Van Schaeck Mathonsingel. Sla direct linksaf, u rijdt nu op de Van Schaeck Mathonsingel. Na 300 meter neemt u op de rotonde de tweede afslag naar de Sint Annastraat. Rijd 210 meter op de S105 en sla linksaf naar de Groesbeekseweg. Na 400 meter vindt u EviDent Mondzorg Nijmegen aan uw linkerhand. De ingang van de praktijk bevindt zich in de Athlonestraat.
(Patiënteningang aan achterzijde van het pand, aan de Athlone straat)

024 360 3335 Afspraak maken

EviDent Mondzorg Wijchen

Bezoekadres Wijchen
Kasteellaan 28B
6602 DE Wijchen
Tandartspraktijk Wijchen

T. 024 360 3335
info@evidentmondzorg.nl

Routebeschrijving naar de praktijk in Wijchen

De praktijk in Wijchen is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bij het Europaplein bevindt zich een groot parkeerterrein (tegenover het Wijchens Kasteel).

Te voet

Vanaf Centraal Station / busstation Wijchen
Onze praktijk bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station te Wijchen. Vertrek vanaf het station in zuidelijke richting over de Bronckhorstlaan. Neem na 350 meter de tweede afslag rechts en loop de Kasteellaan in. Na ongeveer 50 meter vindt u de praktijk aan uw linkerzijde.

Met de Auto

Vanuit Alverna
Vertrek in zuidwestelijke richting. Draai aan het eind van de Heumenseweg de N324 op. Neem vervolgens op de rotonde de eerste afslag rechts, u rijdt nu op de Oosterweg. Ga vervolgens wederom bij de rotonde de eerste rechtsaf en rij de Meerdreef op. Als u wederom bij de volgende rotonde rechtsaf gaat draait u de Meester van Coothlaan op. Neem ten slotte de vierde afslag linksaf; u rijdt nu de Kasteellaan in. U vindt onze praktijk aan de linkzijde van de weg.

024 360 3335 Afspraak maken

EviDent Mondzorg Veghel

Bezoekadres Veghel
Iepenlaan 6
5461 CS Veghel
Tandartspraktijk Veghel

T. 024 360 3335
info@evidentmondzorg.nl

Bereikbaarheid van de kliniek in Veghel

 • Met de auto

  Vanaf Veghel busstation / centrum
  Rij in oostelijke richting over de Rembrandtlaan. Neem na 500 meter de eerste afslag linksaf, u bevindt zich dan op de Frans Halsstraat. Sla na ongeveer 1,1 kilometer bij de tweede rotonde linksaf, u rijdt zo de Iepenlaan in. U vindt EviDent Mondzorg in Veghel na 150 meter aan uw rechterzijde.

 • Bus

  Bus 157/158 richting Den Bosh via Heeswijk
  Bij halte Stationsstraat loopt u 200 meter in zuidelijke richting. Sla vervolgens linksaf de Zeven Eikenlaan in. Na ongeveer 250 meter loopt u bij de 2e afslag links de Iepenlaan in. U vindt EviDent Mondzorg in Veghel aan de linkerzijde.