Tanden bleken

Laat uw tanden bleken met het thuisbleekpakket van EviDent Mondzorg. Wij zijn telefonisch en online bereikbaar om een afspraak te maken. Ook voor vragen of inschrijvingen kunt u ons bellen of een bericht sturen.

De kosten van tanden bleken

De tarieven die wij hanteren voor het bleken van tanden worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk hiervoor onze pagina met een overzicht van de tandartstarieven. De tandarts kan in overleg eventueel ook een begroting voor u maken.

Waarom tanden bleken?

Door erfelijkheid, eten, drinken en roken kunnen tanden hun witheid verliezen. Het tandbeen en het glazuur worden aangetast waardoor verkleuring optreedt. Uw tanden krijgen hierdoor een gele of bruine tint. Door uw tanden te bleken krijgt uw gebit zijn oorspronkelijke kleur terug.

De bleekbehandeling

Bij EviDent Mondzorg maakt u gebruik van een thuisbehandeling. Eerst maakt de tandarts van gips een afdruk van uw gebit. Op basis van deze afdruk wordt een flexibele kunststof lepel (of bitje) gemaakt waarmee u de bleekgel kunt aanbrengen. Deze materialen krijgt u bij het tweede bezoek mee naar huis. Gedurende 3 tot 5 weken draagt u de lepel 3 tot 6 uur per dag. Na elke week ziet u het resultaat beter. Tijdens deze periode is het af te raden producten met veel kleurstoffen, waaronder rode wijn en vruchtensappen, te consumeren.

Het resultaat van tanden bleken

Afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de mate waarin u de lepel draagt, is het resultaat binnen 1 week zichtbaar. Wanneer uw tanden na deze periode nog niet de beoogde kleur hebben, kunt u risicoloos doorgaan met de behandeling tot het gewenste resultaat bereikt is.

Kan ik mijn tanden laten bleken?

Bleken is alleen geschikt voor volwassenen. De tandarts controleert voorafgaand aan de bleeksessie of uw gebit geschikt is om gebleekt te worden.

Ons team

Bleken is alleen geschikt voor volwassenen. De tandarts controleert voorafgaand aan de bleeksessie of uw gebit geschikt is om gebleekt te worden.

Annemarie uit Nijmegen :
Lees verder
“Ik voelde me eerst erg onzeker over de kleur van mijn tanden. Na de thuisbleek behandeling durf ik mijn glimlach over te laten zien!.”

Afspraak maken of inschrijven nieuwe patiënt?

Afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste?

Neem dan tijdens kantoortijden contact met ons op telefoonnummer 024 360 33 35.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

Van harte welkom, schrijf uzelf dan online in via het inschrijven button.