Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Vacature mondzorgkundige

Voor onze moderne en gezellige praktijk-groep zoeken wij een gepassioneerde mondzorgkundige voor locatie Nijmegen (werkdagen en -tijden in overleg). De maandagavond is hierbij een pre!

Evident Mondzorg is een tandarts- en mondzorgpraktijk bestaande uit 3 locaties (Nijmegen, Wijchen en Veghel) waar preventie en parodontale zorg een grote rol spelen. Wij werken als team met 4-5 tandartsen, meerdere mondhygiënisten, preventie-assistenten en een team van baliemedewerkers samen om de beste zorg aan onze patiënten te geven. We hebben een fijne familie-cultuur binnen elke locatie en de locaties werken nauw samen.
Daar Evident Mondzorg begonnen is als een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk, zijn wij erg gericht op goede parodontale zorg en preventie. Het team van tandartsen en mondhygiënisten richt zich op de reguliere tandheelkunde, implantologie en parodontale chirurgie. Wij profileren ons in de regio met de behandeling van angst patiënten, complexe tandheelkundige vraagstukken en parodontale chirurgie.

Je takenpakket omvat het volledige scala waarvoor de mondzorgkundige is opgeleid. Naast het verlenen van een goede parodontale zorg, hoort ook het uitvoeren van de tandheelkundige controles, röntgendiagnostiek en kleine vullingen bij onze (veelal jongvolwassen) patiënten. Daarnaast neem je periodiek deel aan de team- en intercollegiale overleggen met de andere locaties (Wijchen en Veghel).

Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de NVM.

Ook als je bijna de opleiding hebt afgerond, nodigen we je uit om te solliciteren!
Vanwege de intentie om iemand langdurig bij ons team te kunnen betrekken, komen ZZP’ers niet in aanmerking.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en CV naar Maaiken Demming, praktijkmanager.
Voor meer informatie is Maaiken Demming bereikbaar op telefoonnummer 06 16 89 87 01 of via e-mail maaiken@evidentmondzorg.nl