Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Vacature allround tandartsassistente

Voor onze moderne en gezellige praktijk-groep zoeken wij voor locatie Nijmegen een assistent-duizendpoot, ter vervanging van een collega. Wij zoeken iemand voor minimaal 2 dagen (maandag en vrijdag), maar meerdere dagen of dagdelen zijn bespreekbaar.

Wij verwachten dat je four-handed kunt assisteren (ervaring vereist) en de tandarts in de behandelkamer kunt ondersteunen. Ook zul je een dagdeel assisteren bij tandheelkundig-complexe behandelingen en chirurgie. Daarnaast wordt je ook ingewerkt aan onze balie. Op termijn is er ruimte om zelfstandig (preventieve) behandelingen uit te voeren.

Taken:
– Het assisteren van de tandarts
– Elektronische patiëntendossiers updaten
– Indien nodig, helpen met receptie taken

Evident Mondzorg is een tandarts- en mondzorgpraktijk bestaande uit 3 locaties (Nijmegen, Wijchen en Veghel) waar preventie en parodontale zorg een grote rol spelen. Wij werken als team met 4-5 tandartsen, meerdere mondhygiënisten, preventie-assistenten en een team van baliemedewerkers samen om de beste zorg aan onze patiënten te geven. We hebben een fijne familie-cultuur binnen elke locatie en de locaties werken nauw samen.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de KNMT.

Ook als je bijna de opleiding hebt afgerond, nodigen we je uit om te solliciteren!

Kun jij je vinden in het flexibele multi-talent dat we zoeken en wil je langdurig ons gezellige en jonge team komen ondersteunen? Dan zien wij je motivatiebrief en CV graag tegemoet.

Contactpersoon:
Maaiken Demming, praktijkmanager: 024 360 33 35, maaiken@evidentmondzorg.nl