Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Vacature algemeen tandarts

Voor onze moderne, gezellige en groeiende mondzorgpraktijk zoeken wij een algemeen tandarts practicus voor locatie Nijmegen en/of Wijchen.

Het betreft een part time dienstverband (ZZP) van 16 – 24 uur, ter vervanging van een tandarts die ruim 10 jaar bij ons met veel plezier werkzaam is geweest, met een goed gevulde agenda.

EviDent Mondzorg bestaat uit 3 groepspraktijken (Nijmegen, Wijchen en Veghel) waar preventie en parodontale zorg een grote rol spelen. Dit in samenwerking met ons ervaren team van mondhygiënisten en preventie assistentes, veelal in de vorm van combinatie afspraken. Patiënten, waarbij deze verwijzing niet nodig wordt geacht, worden doorgaans gereinigd door de tandarts zelf.

Naast de algemene tandheelkunde zijn ook de disciplines implantologie en parodontale chirurgie vertegenwoordigd. Onze praktijk heeft een naam gevestigd met betrekking tot de behandeling van paro- en angstpatiënten. Daarom is enige affiniteit met angstpatiënten gewenst. Veel van de angstpatiënten zijn reeds lange tijd bij ons onder behandeling.

Bij EviDent Mondzorg werken de tandartsen op 1 kamer met een assistente. De assistentes zijn allemaal bedreven in four-handed werken. Daarnaast is er ook een baliemedewerker aanwezig.

Binnen het team vinden wij het belangrijk dat een nieuwe collega goed past binnen het team en zich op zijn of haar plek voelt. We vertrouwen er altijd op iemand voor lange tijd aan de praktijk te kunnen verbinden.

Je komt in een jong, gezellig en enthousiast team te werken dat bestaat uit 4 tandartsen, 7 mondhygiënisten, 7 assistentes, 2 (paro-)preventiemedewerkers, 1 officemanager en 1 praktijkmanager.

Heb je interesse neemt dan contact op met:
– Maaiken Demming, praktijkmanager: 024 360 33 35, maaiken@evidentmondzorg.nl
of
– Evert Wijlemans, praktijkeigenaar: 024 360 33 35, evert@evidentmondzorg.nl