Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

EviDent Mondzorg

Bij EviDent Mondzorg kunt u terecht in drie moderne en centraal gelegen tandartsenpraktijken. In onze tandartspraktijken werken tandartsen, mondhygiënisten en paro-preventieassistentes nauw samen om uw gebit in optimale conditie te brengen én te houden.

Afspraak maken bij de tandarts

Wilt u een afspraak maken bij EviDent Mondzorg? Bel met het telefoonnummer 024 360 3335 of klik op de button ‘Afspraak maken’.

024 360 3335 Afspraak maken

Inschrijven als nieuwe patiënt

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk in Nijmegen? Via onderstaande button schrijft u zich zeer gemakkelijk in bij EviDent Mondzorg Nijmegen. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar, dan zullen wij hier rekening mee houden. Maak hier alvast kennis met ons team van EviDent Mondzorg Nijmegen.

Nieuwe patiënten

Adres- en contactgegevens

 • EviDent Mondzorg Nijmegen
  Groesbeekseweg 53
  6524 CN Nijmegen
  Tel. 024 360 3335
  E-mail: info@evidentmondzorg.nl
  De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand, aan de Athlonestraat.

Openingstijden

Maandag 08.00-17.00 uur en 17.30 tot 21.00 uur
Dinsdag 08.30-17.00 uur
Woensdag 08.00-17.00 uur en 17.30-21.00 uur
Donderdag 08.30-17.00 uur
Vrijdag 08.30-17.00 uur

Bel voor een spoedgeval buiten onze werktijden met 024 360 3335.

Tandheelkundige specialisaties

 • Halfjaarlijkse controle
 • Cariës / gaatjes behandelen
 • Kroon- en brugwerk
 • Plaatsen gebitsprotheses
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Esthetische tandheelkunde
 • Parodontale behandeling
 • Parodontale behandeling met laser

Onze tandartspraktijk in Nijmegen

EviDent Mondzorg Nijmegen is een moderne tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat. Bij EviDent Mondzorg Nijmegen wordt namelijk veel aandacht besteed aan innovatieve behandelingstechnieken, om de patiënt zo de beste zorg te kunnen geven. Met ons tandheelkundig team van ervaren specialisten is EviDent Mondzorg Nijmegen dé tandarts in Nijmegen voor tandheelkundige behandelingen.

Het team van EviDent Mondzorg Nijmegen

Het team van EviDent Mondzorg Nijmegen bestaat uit ervaren en enthousiaste tandartsen die worden bijgestaan door praktijkmedewerkers, tandartsassistenten en mondhygiënisten.

De tandartsen in Nijmegen

 • tandarts Evert Wijlemans
  Evert Wijlemans
  Algemene tandheelkunde.
  Chirurgie.
  Werkzaam in Nijmegen, Wijchen en Veghel.
 • tandarts Lianne The
  Lianne The
  Algemene tandheelkunde.
  Behandeling angstpatiënten.
  Esthetische tandheelkunde.
  Werkzaam in Nijmegen en Wijchen.

De mondhygiënisten in Nijmegen

 • 200
  Maria Schamp
  Parodontale behandelingen.
  Parodontale laserbehandelingen.
  Werkzaam in Nijmegen en Wijchen.
 • 200
  Noortje Jansen
  Parodontale behandelingen.
  Parodontale laserbehandelingen.
  Werkzaam in Nijmegen.

De paro-preventie assistenten in Nijmegen

 • Tanja Emmen- Beukering
  Tanja Emmen-Beukering
  Preventie en lichte parodontale behandelingen.
  Werkzaam in Nijmegen.

De tandartsassistenten in Nijmegen

 • Robin Honders
  Robin Honders
  Tandartsassistente.
 • Tanisha Sjardijn
  Tanisha Sjardijn
  Tandartsassistente.

Onze baliemedewerksters in Nijmegen

 • Kim van Rossum
  Kim van Rossum
  Baliemedewerkster.
 • Tanisha Sjardijn
  Tanisha Sjardijn
  Baliemedewerkster.

Management in Nijmegen

 • tandarts Evert Wijlemans
  Evert Wijlemans
  Praktijkeigenaar/tandarts.
 • Maaiken Wilterdink
  Maaiken Wilterdink
  Praktijkmanager/kwaliteitsmanager.
 • Marjolein van de Munt
  Officemanager/financiële administratie.

 

Bereikbaarheid van de tandartspraktijk

Onze praktijk in Nijmegen is zeer goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Zowel de Groesbeekseweg als de Athlonestraat (waar onze ingang zich bevindt) bieden voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bus

 • Bus 5 – Richting Beuningen
  Halte: Fransestraat
 • Bus 5 – Richting De Horst
  Halte: Fransestraat
 • Vanaf de halte Fransestraat loopt u in zuidoostelijke richting langs de Groesbeekseweg. De ingang van de praktijk bevindt zich in de eerste zijstraat links, aan de Athlonestraat.

Auto

Vanuit Nijmegen Centraal Station / centrum
Vertrek in zuidelijke richting naar de Van Schaeck Mathonsingel. Sla direct linksaf; u rijdt nu op de Van Schaeck Mathonsingel. Na 300 meter neemt u op de rotonde de tweede afslag naar de Sint Annastraat. Rijd 210 meter op de S105 en sla linksaf naar de Groesbeekseweg. Na 400 meter vindt u EviDent Mondzorg Nijmegen aan uw linkerhand. De ingang van de praktijk bevindt zich in de Athlonestraat.

Vanuit Elst
Vanuit Elst rijdt u via de Rijksweg Zuid naar de A15. Voeg in op de A15 richting Nijmegen/Arnhem. Neem bij knooppunt Ressen de afslag richting Nijmegen/Kleve. Rijd 5 kilometer op de Prins Mauritssingel en vervolg de weg naar de Sint Canisiussingel. Na 700 meter slaat u linksaf naar de Prins Bernhardstraat. Rijd 200 meter in zuidelijke richting en sla rechtsaf naar de Waldeck Pyrmontsingel. De Waldeck Pyrmontsingel gaat na 200 meter over in de Guyotstraat. Neem vervolgens de eerste straat links. U rijdt nu op de Groesbeekseweg. De bestemming bevindt zich na 100 meter aan uw linkerhand.

Vanuit Millingen aan de Rijn
Vanuit Millingen neemt u de Heerbaan in noordelijke richting. Na 2 kilometer gaat de Heerbaan over in de Botsestraat (de N840). Deze straat volgt u tot de rotonde. Neem op de rotonde de tweede afslag en sla vervolgens na 650 meter rechtsaf. Volg de Nieuwe Rijksweg en sla na 3,8 kilometer linksaf naar de Sint Canisiussingel. Na 700 meter slaat u linksaf naar de Prins Bernhardstraat. Rijd 200 meter in zuidelijke richting en sla rechtsaf naar de Waldeck Pyrmontsingel. De Waldeck Pyrmontsingel gaat na 200 meter over in de Guyotstraat. Neem vervolgens de eerste straat links. U rijdt nu op de Groesbeekseweg. De bestemming bevindt zich na 100 meter aan uw linkerhand.

Vanuit Groesbeek
Vanuit Groesbeek neemt u de Nijmeegsebaan. Na 8,4 kilometer vindt u de praktijk aan uw rechterhand. De ingang van de praktijk bevindt zich in de Athlonestraat.

Tandheelkundige behandelingen

In de Nijmeegse tandartspraktijk van EviDent Mondzorg kunt u bij ons gespecialiseerde team van tandartsen terecht voor veel tandheelkundige behandelingen. Bij EviDent Mondzorg Nijmegen voeren wij de volgende behandelingen uit:

Halfjaarlijkse controle

Ter voorkoming van gebitsproblemen raden wij aan om minimaal tweemaal per jaar naar de tandarts te gaan. Tijdens de controle wordt uw gebit uitvoerig geïnspecteerd en wordt er indien noodzakelijk een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Cariës behandelen

Gaatjes worden veroorzaakt door bacteriën. Bij een verminderde mondhygiëne kunnen deze bacteriën zorgen voor gaatjes in tanden en kiezen. Onze gespecialiseerde tandartsen halen vakkundig het aangetaste gedeelte weg en vullen het gaatje vervolgens met vulmateriaal.

Kroon- en brugwerk

Wanneer u één of meerdere tanden mist, kan dit uw zelfvertrouwen ernstig aantasten. Tegenwoordig kunt u door middel van een kroon of brug uw gebit weer in oorspronkelijke staat terugbrengen. EviDent Mondzorg Nijmegen laat uw gebit én uw lach weer stralen.

Prothese

Soms is het plaatsen van een kroon of brug niet voldoende, bijvoorbeeld wanneer u te veel tanden of kiezen mist. Een kunstgebit (prothese) kan dan een goede oplossing zijn. Omdat voor veel mensen de stap naar een kunstgebit te groot is, kunt u ook kiezen voor een gedeeltelijke prothese. Naast het uitneembare kunstgebit, is het ook mogelijk om een klikgebit te nemen. Deze prothese wordt vastgemaakt op implantaten en is daarom niet uitneembaar.

Wortelkanaalbehandeling

Tanden en kiezen bestaan uit twee delen: de kroon en de wortel(s). De kroon is het gedeelte dat u ziet; de wortels bevinden zich in het tandvlees.
In de wortel bevindt zich een kanaal dat op zijn beurt weer bestaat uit zenuwen en bloedvaten. Wanneer deze zenuwen en bloedvaten ontstoken zijn, moet het ontstoken weefsel verwijderd worden. Dit verwijderen wordt een wortelkanaalbehandeling genoemd.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde staat tevens bekend als cosmetische tandheelkunde en omvat alle behandelingen waarmee het uiterlijk van het gebit verfraaid wordt. Onder esthetische behandelingen vallen facings, kronen, bruggen, onlays en het bleken van tanden.

Parodontale behandelingen

Parodontologie is erop gericht om problemen met het tandvlees te behandelen. Door het ophopen van bacteriën langs de tandvleesrand kunnen er vergaande ontstekingen ontstaan met tandverlies tot gevolg. Bij EviDent Mondzorg Nijmegen worden parodontale behandelingen uitgevoerd met een speciale laser. Door gebruik te maken van een laser is er vaak geen pijnlijke operatie meer nodig. De laser verwijdert nauwkeurig het ontstoken weefsel; zelfs het weefsel dat zeer moeilijk bereikbaar is. Bijkomend voordeel van de laserbehandeling is dat de laser het tandoppervlak niet beschadigt.

Maak een afspraak bij EviDent Mondzorg

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie ontvangen over de behandelingen van de tandartsen van EviDent Mondzorg? Neem contact op via het telefoonnummer 024 360 3335 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Alle correspondentie via de mail wordt versleuteld verzonden en voldoet daarmee aan de NEN 7510.

Onderwerp

Uw bericht

2017-03-interieur en exterieur-66