Groesbeekseweg 53
6524 CN Nijmegen

024 360 3335
Slider

Afscheid Patricia Cuppen

Beste Mensen,

Op 1 oktober 1989 begon ik uit ideële overtuiging in Nijmegen en Sint Oedenrode een mondhygiënistenpraktijk. De parodontale zorg zou volgens mij veel beter moeten kunnen en dan vooral voor de patiënten die in die tijd “Ziekenfonds” verzekerd waren.
Ik was de tweede mondhygiënist in Nederland die een eigen praktijk begon.
Na de eerste patiënten groeiden beide locaties zo snel, dat ik vrij snel medewerkers in dienst moest nemen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk voor algemene en gespecialiseerde mondzorg met 24 medewerkers op drie locaties.

Tot 2005 was mijn woonhuis de hoofdlocatie van de praktijk. Dat hield ook in dat mijn kinderen met de praktijk opgroeiden en mijn medewerkers met mijn kinderen.
Het waren drukke jaren, maar ik heb altijd veel plezier in mijn werk als mondhygiëniste en praktijkeigenaar gehad. Vooral de leuke contacten met patiënten en collegae maakten deze tijd erg plezierig.

Uiteraard waren er ook lastige situaties: zoals die keer dat de auto bepakt en bezakt klaar stond voor de wintersportvakantie met de Kerst. Op het allerlaatste moment had ik nog een afspraak met de adviserend tandarts en de juristen van het VGZ. Zij stelden me voor dat ik de praktijk zou uitbreiden naar een Instelling voor Mondzorg. Zij zagen dat ik daarvoor de kwaliteiten en de visie had. De hele vakantie heb ik nergens anders aan kunnen denken. Redenerend en cijferend gleed ik de bergen af…
Zo ontstond in 2005 het Mondzorgcentrum.

Trots ben ik op het resultaat. Maar bovenal trots op het mooie team van medewerkers die samen met mij, elkaar én de praktijk gebracht hebben tot een hoog niveau van mondzorg. Ik spreek hierbij het vertrouwen uit dat dit samen met en onder de leiding van Evert Wijlemans (tandarts) verder zal doorgroeien.

Ik dank u als patiënt van mijn praktijk voor de fijne samenwerking.
Het gaat u goed!

Patricia Cuppen